Leukemija


Leukemija predstavlja oblik maligne bolesti krvi, kod koje dolazi do prekomenog stvaranja nefunkcionalnih belih krvnih zrnaca (leukocita).

Simptomi leukemije su različiti, i uglavnom uključuju:

  • Česte infekcije različitim mikroorganizmima. Iako se leukociti stvaraju, oni su promenjene strukture, i kao takvi nisu sposobni za obavljanje svoje osnovne funkcije, a to je zaštita organizma od mikroorganizama. Čak i obične, inače blage infekcije, sada su znatno ozbiljnije i po intenzitetu i po trajanju.
  • Anemija. Usled prekomernog stvaranja leukocita dolazi do potiskivanja drugih loza krvi, pa smanjeno stvaranje eritrocita ima za posledicu manje ili više izražene simptome anemije, u zavisnosti od stadijuma bolesti.
  • Sklonost ka krvarenju. Pored eritrocita, smanjeno je stvaranje i krvnih pločica (trombocita), pa u zavisnosti od njihovog broja može doći do pojave modrica po telu, produženog vremena krvarenja u slučaju povreda, a kod izrazito smanjenog broja trombocita moguća je i pojava spontanih krvarenja (spontano krvarenje iz nosa).
  • Maligne ćelije se mogu deponovati u različitim organima, pa dolazi do uvećanja slezine, pojave sekundarnih depozita u moždanom tkivu, kičmenoj moždini i dr.

Izbor tretmana zavisi od vrste i stadijuma bolesti, kao i od ličnih karakteristika, kao što su godine starosti i opšte zdravstveno stanje.

Pored metoda zvanične medicine, na raspolaganju je i veliki broj prirodnih preparata koji se koriste kao dopuna tretmanu.

U toku tretmana tumora, kao pomoćno sredstvo za poboljšanje imuniteta i jačanje organizma preporučujemo PRIMED 13 FORTE.

PRIMED 13 Forte je prirodan preparat, na bazi meda, medicinskih gljiva Kordiceps, Reishi i Shitake, obogaćen jezgrom semena kajsije.

PORUČITE PRIMED 13 FORTE ONLINE: PRIMED 13 FORTE

PRIMED 13 Forte se preporučuje:

  • za jačanje imunološkog odgovora organizma
  • kao pomoćno sredstvo u prevenciji i tretmanu teških bolesti
  • kod virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija.