2010. godine su mi prvi put konstatovane promene na grliću materice u vidu CIN2, koje su nastale usled aktiviranja HPV virusa. Tada mi je urađena i prva operacija, nakon koje je virus mirovao sve do 2014. god kada se bez ikakvih simptoma ponovo javio i to u vidu CIN 3, nakon čega je usledila nova operacija.

Poznato mi je da se HPV aktivira usled jakog stresa, velikog pada imuniteta. Tako da, posle 5 god usled stresa se ponovo javio i tipizacijom je ustanovljen najgori tip HPV 16 koji je ujedno i najkancerogeniji.

Odmah posle saznanja da je virus prisutan, počela sam sa primenom PRIMED 13 FORTE. Za PRIMED 13 FORTE sam saznala pretražujući stranice koje su povezane sa jačanjem imuniteta i čitajući iskustva drugih korisnika.

Od drugih lekova i preparata ništa ne koristim osim njega evo već 3 meseca i planiram da nastavim korišćenje sve dok se virus ne povuče u potpunosti. Virus se može povući samim jačanjem imuniteta, što sam i primetila.

Primetila sam da nisam više toliko sklona prehladama, alergijama, kao do sad.

Preporučujem svima ovaj preparat jer je sastav preparata potpuno prirodan,

Pošto radim u apoteci preporučujem ga i svim svojim pacijentkinjama koje se bore sa HPV virusom i karcinomom bilo koje vrste.

Ivana Lukić

Niš

PRIMED 13 FORTE JE PRIRODAN PREPARAT NA BAZI MEDA, MEDICINSKIH GLJIVA KORDICEPS, ŠITAKE I REIŠI SLOMLJENE SPORE, OBOGAĆEN JEZGROM KAJSIJINE KOŠTICE. NE SADRŽI VEŠTAČKE BOJE, KONZERVANSE I DRUGE ADITIVE.

PRIMED 13 FORTE se preporučuje:

  • osobama sa oslabljenim imunitetom

  • u prevenciji i tretmanu infektivnih i toksičnih oštećenja jetre, bubrega i drugih organa

PORUČITE PRIMED 13 FORTE: https://jacanjeimuniteta.kancer.rs/